Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Upečte si vlastní chleba na Biojarmarku v Praze

Návrat dětí do školy znamená, že přichází podzim a s ním i více času doma. Čím si ho zpříjemníte? Co nového se letos naučíte? Co třeba si konečně upéct domácí chléb? Znalosti, osvědčené rady a zkušenosti můžete získat na Biojarmarku, který se koná v sobotu 5. října v na dvoře Národního zemědělského muzea v Praze na Letné. Letos se ho účastní společnost Probio, přední výrobce biopotravin a českých biomouk, ve spolupráci s restaurací a pekárnou Eska Karlín.

U společného stánku společnosti Probio a restaurace Eska ochutnáte pohankové lívance a pomazánky na kváskovém chlebu. Vyhlášený kváskový chléb „33“ a „66“ upečou pekaři z Esky, kteří vám s radostí prozradí, jak stejného výsledku dosáhnout i doma.

Pečení kváskového chleba totiž není nic složitého, když máte správný recept a kvalitní mouky. V Esce pečou chléb z celozrnné žitné, pšeničné, špaldové a z chlebové mouky od Probia. Chlebová mouka stojí zhruba někde v polovině mezi moukou hladkou a celozrnnou. Má výrazné aroma, tmavší barvu a chléb se z ní peče nejlépe.

Společný stánek Probia a Esky se ponese v duchu kváskového pečení. Můžete si tu postup vyzkoušet i nakoupit kvalitní biopotraviny, biomouky a pohanku a pak se pustit sami doma do pečení. Domácí chléb je totiž nejen lahodný, ale také zdravější než kupovaný a tvoří jedinečnou vůni domova. Tak na viděnou na Biojarmarku.

www.probio.cz