Nový Bernard Bar je ve Znojmě
Do franšízové sítě Bernard Bar přibývá další provozovna, tentokrát ve Znojmě. Podnik sídlí v měšťanském domě ze 14. století na Slepičím trhu a podle toho dostal i jméno – Bernard Bar Slepičák. Návštěvníci si tu mohou vychutnat deset druhů piva.

V čele rodinného podniku stojí Radim Dočekal, který se značkou spolupracuje už několik let. Nyní se rozhodl otevřít moderní pivnici s důrazem na kvalitu. „Ta je pro mě zásadní a hodnoty pivovaru Bernard jsou mi blízké. Značka má svou váhu,“ říká vedoucí provozovny, která má na čepu šest druhů piv Bernard, nabídku doplňují čtyři druhy lahvového piva.
Pivo má i ve městě proslaveném vínem svoje pevné místo. „Víno je v našem městě samozřejmě skvělé, ale nedá se pít donekonečna, každý si rád dá i dobré pivo. V naší předchozí provozovně bylo nejvíce poptávanou položkou, tak jsme se do toho pustili naplno a přebudovali jsme ji na plnohodnotný bar, kde je perfektně načepované a čerstvé pivo na prvním místě,“ dodává s úsměvem provozní s dlouholetou praxí v gastronomii.
Na pivo s přáteli i na firemní akci
Bernard Bar Slepičák pojme přibližně 120 hostů, v patře se pak nachází společenský sál s kapacitou pro dalších 100 osob, který je ideální pro firemní akce, svatby a větší oslavy. Uspořádat se tu dá koncert či jiné představení, sál je vybaven pódiem s vlastním ozvučením a osvětlením. O hosty celého podniku pečuje dvanáctičlenný tým.
O Bernard Baru a Bernard Pubu
Bernard Bary a Bernard Puby jsou součástí franšízové sítě pivovaru. Bernard Bary se zaměřují především na nápoje, Bernard Puby nabízejí i plnohodnotnou kuchyni. Oba koncepty spojuje jednotný vzhled a důraz na kvalitu podávaného piva.
„Model Bernard Pubů a Barů je postaven na principu tzv. měkké franšízy, která provozovatelům poskytuje volnost například v tvorbě menu či výběru dodavatelů surovin, nealkoholických nápojů apod. Tento přístup umožňuje každému provozovateli vložit do podniku svoje know-how a přizpůsobovat se místním podmínkám,“ popsal obchodní ředitel Zdeněk Šípek.