Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Jak to bylo, šéfe?

Kuchařské ego je záhadná věc. U vzpomínek na třetí a čtvrtou řadu pořadu Ano šéfe! Budou odhaleny nejen tajnosti citlivé kuchařské duše, ale také nové recepty. Už 28. října na Primě!

Šéf je zpět. S pořadem, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. První díl už 28. října ve 23.30 na Primě.

Jak se Zdeněk v minulosti díval na billboardy kuchařů, kteří si jeho ocenění v pořadu Ano, šéfe! chtěli řádně zpropagovat. Kde byl z takové formy propagace Zdeněk nejvíc rozhozený a líbila se mu? „Kuchařské ego je záhadná věc. Jakmile blikne kamera, tak všichni jsou z toho v lese. Já vám dnes představím člověka, který by se mohl prsit stejně jako borec z minulosti, ale nedělá to, což je jeden z důvodů, proč jsme tady. Honza Všetečka vypadá nenápadně, ale absolvoval světovou soutěž kuchařů, takovou naši profesní olympiádu. A já ho zničehonic potkám tady, na nábřeží U Kalendů.“ Pojďme se mu dívat pod ruce.

Honza připomíná, že kvůli rodině a věku se vrátil z ciziny zpět domů. A Zdeněk mu dává za pravdu: „Musí tě to bavit, musíš to mít v srdci a dělat, co tě baví. Tak dosáhneš nejlepších výsledků.“

Ze záznamu se vrátíme do minulosti, kdy Zdeněk nejen kritizoval, ale i dojímal a chválil. Vrátíme se do restaurace U Štěpána, která bohužel musela před pár dny uzavřít, ale byla za všech okolností skvělá. Přesto byl konec jejich dílu doják. „Budete muset sundat nálepku,“ prohlásil šéf. „Na hvězdu to není. Je to totiž na tři,“ dodal Zdeněk. Tak snad se na skvělé jídlo ke Štěpánovi zase vydáme.

Ale vařit dnes budeme: hovězí tatarák s topinkou, kapří filet s omáčkou z bezu a květákovými růžičkami a nakonec vepřový jazyk s pečenou mrkví a smetanovým křenem.

Kdo se stal hvězdou internetu díky pořadu, přehnal to Zdeněk někdy a na co měl štáb pořadu vážně štěstí? A od koho dostal Zdeněk básničku?

Dívejte se, inspirujte se a bavte se!

Vařit ve velkém stylu se bude pod taktovkou šéfa od 28. října na Primě. Přidejte se mezi milovníky skvělých gastronomických zážitků. Premiérově vždy v pátek večer.

V případě dalších dotazů jsem k dispozici.

Za televizi Prima

Klára Kotábová | externí konzultant odd.