Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Jak to bylo, šéfe? Další série pohledu na českou gastro historii je zde. Zdeněk Pohlreich předvede nejen to, co se během natáčení úspěšného pořadu událo, ale také posun gastronomie tím správným směrem. Už 28. října na Primě!

Šéf je zpět. S pořadem, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano šéfe?. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Už na konci října na Primě.

Pořad Ano, šéfe! byl fenoménem, který zůstane nejspíš nepřekonán. I proto, že byl první hloubkovou sondou do zákulisí českých restaurací. Všichni se již roky Zdeňka Pohlreicha neustále ptají, jak to bylo během natáčení. Ten se rozhodl odhalit nejen zákulisí pořadu původního, ale v pořadu Jak to bylo, šéfe? také předvede s těmi nejlepšími kuchaři po svém boku recepty a přípravu skvělých jídel z různých koutů světa.

Porovnejte kulinářské schopnosti, které stačily pro vedení kuchyně před lety, s požadavky, které jsou na kuchaře kladeny dnes. Inspirujte se u hvězd gastronomického nebe České republiky.

Každý díl tedy bude plný nejen retrospektivy, ale také receptů od těch nejpovolanějších. Nad vařením vznikne prostor k debatě o minulosti českých kuchyní a umu kuchařů, kteří nám servírovali pokrmy podle svého svědomí před lety. Jenže je čas na inovaci – a tu uvidí divák prakticky v přímém přenosu. Na jakou kuchyni se tedy mohou diváci těšit a jak bude představena? Nechejte se nalákat pozváním Zdeňka Pohlreicha: „Budeme v každém dílu mít špičkovou kuchyni v moderním pojetí, ukážeme si, jak by mohla vypadat třeba moderní česká hospoda nebo asijská kuchyně v Praze.“

Šéf se na další díly těší a vysvětluje, proč by divákům neměly uniknout: „Těším se, že představím své profesní kolegy, kteří nejsou zdaleka tak známí, a přesto mají dost co nabídnout. Jídlo bude skvělé i exotické. Tak se dívejte.“

Vařit ve velkém stylu se bude pod taktovkou šéfa od 28. října na Primě. Přidejte se mezi milovníky skvělých gastronomických zážitků. Premiérově vždy v pátek večer.

V případě dalších dotazů jsem k dispozici.

Za televizi Prima

Klára Kotábová | externí konzultant odd. Marketingu a PR pro televizi Prima