Dobrodružná komedie POKLAD se natáčela i pod mořskou hladinou

Režisér Rudolf Havlík dobrodružnou komedii Poklad natáčel na exotickém indonéském ostrově Bali a také pod vodou moře, které jej obklopuje. Podívejte se na krátký film, v kterém herci Jiří Langmajer, Veronika Khek Kubařová, Petra Bučková a Tadeáš Moravec popisují své zážitky a zkušenosti z natáčení pod mořskou hladinou.

O filmu:

Film Poklad vypráví příběh nejen o hledání legendárního a dávno ztraceného zlatého pokladu, ale také o lásce a společné cestě, kterou oba hlavní hrdinové již zdánlivě ztratili. Temperamentní Julie (Veronika Khek Kubařová) se vydává na druhý konec světa za svým otcem Karlem (Jiří Langmajer), aby si s ním jednou provždy vyříkala jejich minulost. A také aby zjistila, proč se jí najednou z ničeho nic ozval s tím, že od ní potřebuje půjčit větší částku peněz. Cesta ji zavede až na indonéský ostrov Bali, kde se nejen setká se svým otcem, ale navíc se díky němu stane účastníkem výpravy za legendárním pokladem, o kterém se traduje, že je navždy ztracen. Podle zaznamenaných pověstí a zápisů se jedná o truhly plné zlata a drahokamů, které v 16. století převážela portugalská loď do Evropy a ztroskotala v malackém průlivu. Julie tak má i díky své bojovnosti a tvrdohlavosti jedinečnou příležitost nalézt nejen znovu ztracený vztah s komplikovaným otcem, ale možná i tento bájný poklad.

Producentem filmu Poklad je Petr Erben – Logline Production ve spolupráci s Voyo, distributorem a koproducentem je společnost CinemArt. Premiéra filmu je 24. října 2024.

 

Režie: Rudolf Havlík

Scénář: Rudolf Havlík

Producent: Petr Erben – Logline Production

Kamera: Jan Šuster

Střih: Boris Machytka

Hudba: Ondřej Konvička

Hrají: Veronika Khek Kubařová, Jiří Langmajer, Petra Bučková, Marie Kateřina Fialová, Tadeáš Moravec