Pětistovka na dálniční známku nebo mýtné, tisícovka na palivo po celém světě a až padesát tisíc rezerva– Skip Pay přináší letní cestovatelský balíček

Praha, 9. července 2024

Benzín a nafta po dvou měsících opět zdražují, a navíc období prázdninových cest je v plném proudu, takže toho Češi najezdí víc. Skip Pay proto přichází s letní nabídkou pro všechny řidiče. Až do konce září novým uživatelům balíčku MAXI pomůže nejen platit pohodlně a bezpečně, ale i ušetřit až 1 500 korun za pohonné hmoty a mýtné nebo dálniční známku v oblíbených evropských destinacích. Uživatelé s chytrou kartou Skip Pay budou moci vybírat kdekoli na světě z bankomatu zdarma a mít kdykoli k dispozici limit až 50 000 korun.

Roadtripy mají v Česku dlouhou tradici – kdo si nepamatuje letní výlety do bývalé Jugoslávie. Přitom Chorvatsko je i dnes nejoblíbenější destinací – podle dat Ministerstva zahraničí zemi jen v loňském roce navštívilo v létě okolo 800 tisíc českých turistů. Ale i do jiných zemí jezdí Češi rádi autem – na rozdíl od autobusu nebo letadla nejsou vázáni časem odjezdu a mohou zastavit, kdekoli je něco zujme. Navíc zvláště pro rodiny s dětmi je taková dovolená i ekonomičtější. Skip Pay proto přináší letní akci pro cesty autem, a to zejména do těch nejoblíbenějších „dovolenkových“ destinací.

Analyzovali jsme, kam Češi rádi jezdí – ať už k moři nebo do hor a za poznáním. Stálicí je Slovensko, Chorvatsko a Itálie. Zároveň je ale v posledních letech ‚v kurzu‘ via ferrata, a tak si stále více Čechů užívá dovolenou v Rakousku, které je doslova protkané zajištěnými stezkami. Češi v posledních letech ‚objevili‘ také Slovinsko a renesanci zažívají i výlety k maďarskému Balatonu,“ vypočítává oblíbené dovolenkové destinace Tomáš Krásný, šéf marketingu Skip Pay.

Skip Pay pomůže na cestách do těchto zemí ušetřit pět set korun. Stačí, když noví uživatelé balíčku MAXI se svou novou platební kartou od Skip Pay zaplatí za dálniční známku nebo mýtné online před cestou do Rakouska, Slovenska, Slovinska, Maďarska, Chorvatska nebo Itálie.

10 % sleva z každého čerpání po celém světě až do limitu 500 korun měsíčně

Češi ale nejezdí jen do nejoblíbenějších destinací. Proto mohou s balíčkem MAXI využít desetiprocentní slevu při každém tankování, a to až do výše 500 Kč měsíčně.

Tomáš Krásný šéf marketingu Skip Pay_LR

Díky MCC kódu se platba za pohonné hmoty automaticky zlevní o 10 % – zákazník nemusí nic zadávat, stačí, když zaplatí platební kartou od Skip Pay,“ komentuje Tomáš Krásný.

Paliva levnější o deset procent budou moci klienti Skip Pay čerpat až do konce září. Při současné ceně nejběžnějšího Naturalu 95 je tak možné za celé prázdniny uplatnit slevu až na 260 litrů benzínu, se kterým by se dalo dojet více než 3 300 kilometrů – to je cesta do Zadaru a zpátky, a ještě zbyde dost na výlet k Balatonu.

Bezpečné placení a štít proti automatickým zálohám

Karta od Skip Pay ale poskytuje hlavně bezpečí při placení v zahraničí. Funguje na principu odložené platby. Zákazník má kdykoli k dispozici limit až 50 tisíc korun, jejichž splatnost si může zdarma odložit až o 50 dní. Je tak chráněn před podvodníky, kteří by mohli chtít údaje z platební karty zneužít. Zároveň ale není ohrožen například strháváním záloh, které jsou v zahraničí běžné v půjčovnách a ubytování.

S balíčkem MAXI za zákazníky uhradí útratu Skip Pay a oni si platbu odloží. To se hodí, pokud platí na neznámém místě nebo si například půjčují auto – záloha se sice strhne, ale zákazníci mají až 50 dní čas na zaplacení – do té doby bude záloha vrácena a jim tak nikde nevisí peníze. Prostřednictvím naší aplikace mohou také v reálném čase zablokovat kartu nebo pozastavit platby na internetu a předejít tak jejímu zneužití,“ říká Tomáš Krásný. „Zároveň s naší platební kartou mají kdykoli k dispozici limit až 50 tisíc korun – to se na dovolené hodí, když se výdaje nasčítají. Zákazníci tak mají vždy k dispozici finanční rezervu. Navíc si ze všech bankomatů na světě vyberou zdarma. Kartu si vyřídí jednoduše online během pár kliknutí a ihned mohou platit virtuální kartou – není potřeba čekat, než jim domů přijde ta plastová.“

Součástí karty jsou i funkce pro český trh – u většiny zboží nad 1 500 Kč koupeného online v Česku získá zákazník automaticky také pojištění proti krádeži a rozbití na jeden rok zdarma a prodloužení záruky na tři roky. V rámci aplikace je také možné snadno uskladnit účtenky nebo během pár kliknutí nahlásit pojistnou událost právě u zboží, ke kterému zákazník získal doplňkovou ochranu zdarma. Největší výhodou ale zůstává možnost objednat zboží, nechat si ho doručit, prověřit si ho a až pak zaplatit.

Jaké výhody nabízí chytrá karta Skip Pay v rámci balíčku MAXI?

  • Pořízení a využívání karty zdarma
  • Platby po celém světě (platební karta Mastercard)
  • Možnost odložit platby až o 50 dní
  • Disponovat částkou až 50 000 Kč na nákupy nebo k převodu na jiný účet
  • Výběry ze všech bankomatů na světě zdarma
  • Možnost okamžitě zablokovat nebo aktivovat platby na internetu i výběry z bankomatů
  • U většiny zboží nad 1 500 Kč navíc poskytne pojištění proti krádeži a rozbití na rok zdarma a prodlouží záruku na 3 roky

Více informací zde: Autem na dovolenou až o 1 500 Kč levněji | Skip Pay

O Skip Pay

Skip Pay je fintech přední české banky ČSOB (Československá obchodní banka, a. s). Jeho misí je vytvořit komplexní ekosystém chytrých služeb spojených s placením.

S chytrou platební kartou Skip Pay, kterou využívají tisíce spokojených Čechů, je možné zdarma odkládat platbu až o 50 dní do výše 50 tisíc korun a s nákupem bezplatně získat tříletou prodlouženou záruku a roční pojištění proti rozbití a krádeži na kupované zboží. Součástí služby je také možnost snadného vrácení zboží, uložení všech účtenek a nahlášení pojistné události na pár kliknutí – vše z jednoho místa online v pohodlí klientské zóny. Z limitu je možné také hradit platby libovolným třetím stranám nebo si nastavit trvalý příkaz.

Skip Pay nabízí také možnost odložit si bez registrace platbu až o 30 dní do výše 10 tisíc korun. Pro větší nákupy a hodnotnější zboží je tu pak nákup na Třetinu, díky kterému si může zákazník rozdělit platbu až 60 tisíc korun do tří bezúročných splátek – třetinu zaplatí hned, další po 30 a 60 dnech.

Skip Pay je jedním z nejrozšířenějších poskytovatelů BNPL plateb (buy now – pay later) v Česku. V současnosti je s ním možné nakupovat ve více než 13 000 českých e-shopech nebo online službách, jako je MALL.cz, Datart, CZC.cz, Košík.cz, Vivantis, Invia, Můjkoberec.cz, Qerko, Belenka, Niceboy, Kulina.cz, Niceboy nebo Slevomat.

Pro více informací

Za Skip Pay

Josef Tesfaye 

PR agentura FYI Prague