Zimní radost s KitzSki

KitzSki nabízí aktivity pro každého. I mimo sjezdovky je pestrá nabídka, jak si užít kouzlo zimy.

Zimní turistika – Panorama to Go

Venkovní cvičení posiluje imunitní systém, zklidňuje mysl a vyživuje duši. Stále více lidí objevuje zimní turistiku jako způsob, jak najít klid a užít si zasněženou krajinu. KitzSki nabízí rozmanité a upravované zimní turistické trasy, na které se snadno dostanete lanovkami KitzSki, jako je legendární panoramatická procházka po Hahnenkammu ke kapli sv. Bernharda, zimní turistická trasa na Kitzbüheler Horn z Trattalmmulde do malebného Hornköpflu jezero a panoramatické vrcholy Hochetz nebo Stuckkogel u Bichlalm. Zimní turistická trasa Walk & Fly v Jochbergu zahrnuje křížení s lanovkou 3S na Pengelstein.

Vyhrazené lyžařské turistické sjezdovky

Lyžařské túry na svazích se v Rakousku staly celostátním trendovým sportem. Společnost KitzSki na tuto poptávku zareagovala a vytvořila v celém lyžařském středisku určené lyžařské sjezdovky. Existují výlety na Gaisberg a Schwarzkogel (Kirchberg a Aschau), na Bichlalm směrem na Stuckkogel a Hochetzkogel (Kitzbühel) a na Resterkogel (průsmyk Thurn).

Sáňkování v Kirchbergu

Sáňkařská dráha na Gaisbergu v Kirchbergu je držitelem pečeti pro přírodní sáňkařské dráhy. Na trase hosté urazí přibližně 3,5 km na délku a sestoupí 435 výškových metrů. Sáňky si lze pronajmout ve Sport Gerry, hned vedle sedačkové lanovky Gaisberg.

Vysokohorské běžecké lyžování

Vysokohorské běžecké tratě jsou vyhlášené výjimečnými sněhovými podmínkami a již mnoho desetiletí slouží k tréninku nadšených běžkařů.

Kitzbühelský vysokohorský svah Poloha: Kitzbüheler Horn (Trattalmmulde)

Přístup: Kitzbüheler Hornbahn

Délka: 2 km

Převýšení: přibližně 150 metrů

Mittersill High-Altitude Slope Místo: Resterkogel

Přístup: Panoramabahn Kitzbüheler Alpen

Délka: cca 3,5 km

Převýšení: přibližně 100 metrů 

zdroj:Media House Kitz Ski