Na pobřeží ostrova Al Marjan bude otevřen druhý hotel řetězce Marriott International: W Al Marjan Island

Ras Al Khaimah, SAE; 31. srpna 2023: Marjan, hlavní developer nemovitostí v Ras Al Khaimah, dnes oznámil zahájení provozu hotelu W na ostrově Al Marjan, který vznikne na základě spolupráce mezi společnostmi Marriott International, Inc. a Dalands Holding.

Hotel W Al Marjan Island, jehož slavnostní otevření je naplánováno na začátek roku 2027, se stane nejen druhým hotelovým projektem společnosti Marriott International na ostrově, ale bude také prvním W hotelem v Ras Al Khaimah, který do severního emirátu přinese odvážný design, vynikající služby a celodenní programovou nabídku.

Hotel W Al Marjan Island, který vznikne na vlajkovém ostrově souostroví Marjan, v malebném prostředí Arabského poloostrova, obklopen horami Yanas a Jais, ještě vice zatraktivní tuto prosperující rekreační destinaci pro všechny světoběžníky.

Tento impozantní hotel nabídne 300 hotelových pokojů a apartmánů s nádherným výhledem na moře a očekává se, že jeho součástí budou také charakteristické prostory, jako je Living Room, WET deck, W Lounge, AWAY Spa, fitness centrum FIT a tři restaurace a obchodní prostory.

Ras Al Khaimah se rychle stává centrem cestovního ruchu v regionu a blížící se otevření prvního hotelu W představuje významný krok k upevnění jeho pozice jako globální investiční a turistické destinace. Tento chystaný přírůstek znamená více než jen nový luxusní podnik, je důkazem neochvějného odhodlání severního emirátu vytvářet pro turistickou komunitu výjimečné zážitky.

Abdulla Al Abdouli, výkonný ředitel společnosti Marjan, řekl: „Vzhledem k tomu, že Ras Al Khaimah právem upevňuje svou pozici na světovém turistickém trhu, jsme hrdí na to, že jsme významně přispěli ke zvýšení jeho důvěryhodnosti a atraktivity pro mezinárodní investory. Tento závazek vedl k realizaci nesčetných prestižních projektů, čehož příkladem je uvedení hotelu W Al Marjan Island. Jsme přesvědčeni, že tento přírůstek do našeho portfolia nejen zvýší laťku regionálního pohostinství, ale také nastaví nové globální měřítko a dále posílí atraktivitu severního emirátu.“

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Dalands Holding a přinést na ostrov Al Marjan oživující energii a dynamický design hotelu W,“ řekl Saahil Lalit, viceprezident pro rozvoj společnosti Marriott International na Blízkém východě. „Ras Al Khaimah je stále vyhledávanou rekreační destinací, která láká

světové cestovatele na své idylické pláže a atrakce. Těšíme se, že budeme i nadále podporovat růst odvětví cestovního ruchu v emirátu.“

Saurabh Gupta, generální ředitel společnosti Dalands Holding, řekl: „Věříme, že tento jedinečný projekt bude nesmírně oblíbený pro svůj ikonický design, luxusní ubytování a moderní kulinářské možnosti. Stejně jako ostatní luxusní hotely v našem portfoliu rozvíjíme W Al Marjan Island podle vnímaných potřeb našich budoucích hostů, a to prostřednictvím výjimečné nabídky a nezapomenutelných zážitků. Doufáme, že tímto projektem dále zvýšíme atraktivitu ostrova Al Marjan Island.“

Ostrov Al Marjan svými bílými písečnými plážemi v délce 7,8 km a 23 km dlouhým nábřežím, s řadou aktivit a s širokou nabídkou vodních sportů představuje novou podobu luxusního bydlení u moře v Ras Al Khaimah. V současné době se zde nachází 3 000 hotelových pokojů, které nabízejí jedinečný životní styl pro cestovatele z domova i ze světa.

ENDS

O společnosti Marjan

Společnost Marjan je hlavním developerem nemovitostí v Ras Al Khaimah, hlavním městě cestovního ruchu GCC. Je zodpovědná za průlomové projekty, jako je Al Marjan Island, jehož cílem je vytvořit z Ras Al Khaimah jednu z předních turistických a investičních destinací v regionu. Společnost Marjan byla pověřena rozvojem pobřežních, městských a horských oblastí, který zvýší nejen konkurenceschopnost emirátu ale má za cíl i využít přírodní bohatství Ras Al Khaimah a položit základy budoucí expanze emirátu. Prostřednictvím svých prvotřídních územně plánovacích komunit v Ras Al Khaimah přitahuje Marjan zahraniční investice i mezinárodní návštěvníky a staví emirát do pozice silného investičního a turistického centra.

Dotazy médií týkající se ostrova Al Marjan

ASDA’A BCW

nivine.william@bcw-global.com